dinsdag 19 juni 2012

Niks, Naakt...

De hele dag heb ik me af zitten vragen wat voor blogbericht ik zou gaan typen, alleen kwam ik steeds maar niet op een goed, origineel, leuk, grappig, fashionable of interessant onderwerp. Ik had dus helemaal niks.. Ja je leest het goed ik had niks, want door niks had ik weer wat. Ik hoor je hersens kraken en daarom zal ik het even uitleggen. Ik weet dat niks niet veel is en net zo weinig is als niks. Maar niks is ook naakt en naakt is niks. Snap je?

Er worden veel fotoshoot's gehouden met mooie modellen die mooie kleding aan hebben, maar er wordt vaak genoeg ook veel "naakt" (niks) laten zien. Want de mode industrie is niet vies van wat bloot! Soms om te shockeren, maar het kan ook weer romantiseren, erg krachtig of juist sexy overkomen. Wat vind jij van bloot in de mode industrie? Spreekt het je aan? Hier een paar foto's op een rijtje om je wat niks te laten zien, eeuh sorry ik bedoel naakt. ;-)

Fijne avond nog!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten