maandag 11 juni 2012

Nail Ring

Ze zijn er al een tijd, maar ik wist nooit zo goed wat ik ervan moest vinden. Ik heb het over de nail ring. Hij is al in verschillende videoclips gespot, van bijvoorbeeld Beyonce - Run The World. Mijn eerste reactie was dat is ze nog al raar vond en het leek me niet fijn zitten. Nou kreeg ik vandaag bij mijn bestelling van In My Dresser er een gratis nail ring bij. Dus ik kon hem gelijk even uittesten en eigenlijk vind ik het best grappig. Wel vind ik het jammer dat de ring nog al groot is voor mijn ringvinger, want ik vind hem het mooist als je hem daar draagt. Maar goed ik heb nog al smalle vingers dus ik draag hem om mijn wijsvinger, wat ook leuk is. Het zit inderdaad niet zo fijn als een gewone ring maar ik denk dat dat wennen is. Ik heb een look a like old zilver kleur, die je kan combineren met andere stoere ringen, maar ze zijn ook te koop goud. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende soorten, ik heb een paar plaatjes verzameld, om je een idee te geven en ik heb foto's gemaakt van mijn nail ring. Wat vind jij er van?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten