maandag 25 juni 2012

Ephat, survival of the phattest


Terwijl ik trots rond paradeer met mijn nieuwe ketting om mijn nek, vroeg ik mij af van wat voor merk het eigenlijk was. Er zat een klein kaartje aan met een naam. Lang leven Google had ik het zo gevonden! Ik kwam op een hele leuke site/webshop tegen genaamd Ephat. De eigenaresse van het merk is, Yvette Snijders en verkoopt haar leuke spulletjes onder andere zelf in de Open shop


“Humor staat altijd voorop bij de kleding en accessoires van Ephat”. Staat er op de startpagina van de site. Niks is gelogen, want ze hebben genoeg humoristische artikelen.Toen ik aan het rond kijken was, werd ik spontaan hebberig van al die leuke tassen, orginele schoenen, hippe leggings en grappige sieraden. Naast dat Ephat te koop is bij de Open shop, staan ze ook maandelijks met hun eigen kraam op de “Sunday Market” in Amsterdam. Ben je benieuwd geworden naar Ephat? Kijk dan maar snel op de website! www.ephat.nl1 opmerking: