zondag 17 juni 2012

Dear Dairy, I have a new love..

de mensen die mij via twitter volgen wisten het al, ik heb gister eindelijk na te lang wachten mijn M.A.C bestelling binnen gekregen en ik ben spontaan verliefd geworden! Wauw, wat ben ik blij met mijn nieuwe neon roze lippenstift. De lippenstift die ik heb is van de Beth Ditto collectie. (dat is die leuke volle vrouw van de band Gossip) De lippenstift heet Dear Dairy en is onder andere te koop in de online webshop van M.A.C. 


Ik vond het lastig om een goede foto te maken, maar het is me gelukt! Hij is in het echt ook zo fel. Op de foto van M.A.C zelf kan je dat helemaal niet zo goed zien. Is hij voor jou iets te fel, dan kan je er altijd een iets donkere lipliner gebruiken.(ik heb alleen de lippenstift gebruikt) Wat vind jij er van? Zou jij hem dragen?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten