vrijdag 1 juni 2012

Webshop Review: Alice & Jo
Heb je ook wel eens dat probleem dat je die ene kleur nagellak zoekt die eigenlijk in geen één winkel te koop is. Of ben je al jaren opzoek naar die ene felle oogschaduw van die indrukwekkende catwalk show. Dan ben je bij Alice & Jo op het goede adres! Het is alweer een paar jaar geleden dat ik het bestaan van deze super leuke online beautyshop ontdekte, maar vergeten doe ik hem niet!

Ze hebben een breed assortiment, van allemaal buitenlandse merken. Hierbij moet je denken aan Barry M, Sleek Makeup en H Wood. Zelf bestel ik vaak de nagellak van Barry M en vandaag heb ik mijn eerste mooie Sleek Makeup palette binnen gekregen en twee mooie lippenstiften van Sleek Makeup. (coralreef 772 & heartbreaker 779) Naast dat ze veel mooie artikelen hebben zijn de verzendkosten laag en is je bestelling snel geleverd. (vind ik)
Owja en klik je net mis en is het artikel uitverkocht, wees niet getreurd je kan je e-mail adres invullen om zo een melding te krijgen wanneer het artikel weer te koop is.

Het is echt de moeite om even een kijkje te nemen en het zal me niks verbazen als je iets mooi’s besteld. ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten