woensdag 23 mei 2012

Shopping Review: Primark Zaandam

We hebben er nu 3 in Nederland en er komen er langzamerhand steeds meer. Ik heb het over de Primark winkels. Je bent er vast wel eens geweest en zo niet dan heb je er vast wel eens van gehoord. Ik ben ik alle drie de winkels geweest en de review gaat over de winkel in Zaandam.

Even kort over de andere twee winkels. Rotterdam, altijd rommelig en druk grote accessoires collectie en heeft een ruim kleding assortiment.  Hoofddorp, een rustige winkel, maar kan er niet wennen aan de indeling ik slaag in deze Primark eigenlijk nooit.

Genoeg over de andere twee, de review gaat over de Primark in Zaandam. Als je het station uitloopt zie je de Primark al liggen. (je kan er echt niet om heen) Als je de boven ingang neemt, (de winkel heeft ook een ingang beneden) begin je bij de mannen dat overloopt op de kids en dan krijg je de schoenenafdeling van de dames en beneden is dames kleding, accessoires, lingerie en nog meer leuke frutsels te vinden. Nu de punten waar ik op heb gelet.Sfeer & Indeling:
Het is en blijft een enorme winkel, dus gezellig is het niet. Wel is het in deze Primark altijd rustig(er) (zelfs op zaterdag!) dat geeft mij al een fijn gevoel tijdens het shoppen.
Alles is duidelijk te vinden, ondanks dat ik het apart vind dat ik eerst bij de schoenen ben en daarna bij de kleding, maar dat komt denk ik omdat ik altijd de boven ingang neem.


Personeel & Paskamers:
Personeel is vriendelijk. Er zijn veel paskamers en je bent snel aan de beurt. In Rotterdam vermijd ik altijd de paskamers vanwege de super lange rij, maar hier kan je prima passen.


Artikelen:
Er is veel, maar ik heb niet het idee dat ze alles hebben en dat er veel word vernieuwd, dit is misschien ook omdat het hier minder druk is. Wel kan ik hier altijd slagen en hebben ze bijna altijd alles wel in mijn maat. De artikelen van Primark in het algemeen vind ik vaak erg leuk, dit komt mede ook doordat ze een groot assortiment hebben dus voor iedereen wel wat wils. Wel zal ik niet zo snel voor een hele Primark outfit gaan, combineer de artikelen van de Primark met andere merken, dat maakt je hele outfit wat spannender. (dit vind ik trouwens voor veel winkels gelden.)

Prijs & Kwaliteit:
Tja, het is goedkoop en de kwaliteit is daarom soms wat minder. Dat geldt trouwens niet voor alles. Ik ben altijd wel erg tevreden met de sieraden, shawls en tassen. De shirtjes, truien, blousejes, jurkjes en hemdjes zijn ook prima. De broeken vind ik altijd wat minder, omdat die heel erg uitlopen en dan kan ik hem na één keer dragen weer in de kast hangen omdat hij te groot is. Conclusie: De prijs is laag en daar heb je leuke kleding voor alleen moet je daar geen 10 jaar mee willen rondlopen. ;-)

 Hele leuke Aztec Ketting €5,-
Primark


Adres:
Ankersmidplein 7
1506 CK Zaandam

Openingstijden:
Maandag             11.00 - 19.00
Dinsdag             09.00 - 19.00
Woensdag            09.00 - 19.00
Donderdag           09.00 - 21.00
Vrijdag             09.00 - 19.00
Zaterdag            09.00 - 18.00
Zondag              12.00 - 17.00

1 opmerking: