zondag 8 april 2012

Pasen!

Terwijl iedereen opzoek is naar paaseieren, ben ik nog steeds opzoek naar mijn stem. Sinds gister is hij er vandoor gegaan en ik hoop nu toch echt dat hij tussen de paaseieren ligt want anders word het wel een hele stille Pasen dit jaar. Gelukkig mankeert er niks aan mijn vingers en liefde voor mode, dus kan ik jullie nog gewoon vandaag blij maken met een nieuw blogbericht. ;-)


Ook met Pasen moeten we er fashionable uit zien. Ik heb vandaag maar wat kleur aangetrokken om zo de lente te verwelkomen. Een gele top (op de foto is die jammer genoeg wit.) met een roze broek vind ik best kunnen! Ik draag er zelf een paar barokgoude sneakers bij van de Invito (collectie van vorig jaar zomer) om zo de glitter en glam er een beetje in te houden want dat mag ook deze lente/zomer niet ontbreken in je kleding kast. Jammer genoeg kan ik niet op pumps lopen maar kan dat natuurlijk wel je outfit af maken! Ik combineer mijn outfit vandaag met goud kleurige sieraden, niet te grove artikelen, ik hou het subtiel.


Ik wens iedereen vanaf deze stille plek een vrolijke en modieuze Pasen toe!


Liefs C..

Mijn outfit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten