zaterdag 7 april 2012

Ik grijp je bij je KRAAG!

Wat zijn ze leuk en ik heb nog steeds niet de perfecte gevonden. Nee ik heb het niet over mannen ik heb het over een “kraag ketting”. De “peter pan” kraag is helemaal hip dit voorjaar en hij mag dan ook echt niet in je kleding kast ontbreken. Kan je niet dat ene perfecte blousje of shirtje vinden met een leuk kraagje, koop dan een ketting met een kraag eraan!

Ik heb al meerdere expemplaren in mijn handen gehad maar terwijl de ene te strak om mijn nek zat als een grote zilvere halsband was de andere weer te kinderachtig. Ik zal er denk ik toch eentje zelf moeten maken, maar waar ik de tijd vandaan haal weet ik nog even niet. Dan toch maar even verder neuzen om internet en in de winkels. (huh, ja daar heb ik dan wel soms tijd voor.. haha) Heb jij al een peter pan kraag in je bezit? En waar heb jij hem vandaan? Laat het me weten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten