maandag 9 april 2012

De verrassing van L’Offciel NL

WAUW! Dat roep ik wel vaker als ik een cover van L’Offciel NL zie, want ik ben een grote fan van het blad. Maar dit keer was mijn "wauw reactie", meer dan terecht. 


De cover van de april editie heeft een speciale uitstraling. Dit niet alleen omdat Nederlands Topmodel Saskia de Brauw de cover versierd. Het komt ook omdat de cover een hologram is. 
Als je het magazine heen en weer beweegt zie je eerst een portret foto van Saskia en daarna een foto van haar (blote) lichaam. De foto is heel naturel, maar wel erg krachtig. Nou is het moeilijk om een hologram te laten zien via het beeldscherm, dus ik zou zeggen pak de fiets en ga naar de boekenwinkel om even het resultaat te bewonderen en het magazine natuurlijk te kopen want er staat weer genoeg leuks in!Geen opmerkingen:

Een reactie posten