dinsdag 6 maart 2012

Je eigen ontwerp laten maken kan bij Unitedstyles!

Op de nieuwe Nederlandse webshop Unitedstyles kan je zelf je outfit ontwerpen. Je kan zelf je stijl, neklijn, mouwen, stiksels, kleuren en grafische prints uit kiezen. Als jij je ontwerp hebt gemaakt, wordt het vervolgens grotendeels met de hand gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van werken op een duurzame manier. De Unitedstyles gebruikt onder andere milieuvriendelijke print en verftechnieken.

Unitedstyles is opgericht door Nederlandse ondernemers in Shanghai. Vier maanden geleden ging de site online en er is sinds vorige maand een Russische Unitedstyles. Eind maart zal er ook een samenwerking zijn tussen de webshop en de Russische Cosmopolitan.

mijn ontwerp

Zelf heb ik natuurlijk ook even wat geprobeerd. Het is heel makkelijk om je eigen ontwerp in elkaar te knutselen, wel is het jammer dat je niet je eigen patronen kan toevoegen, maar wie weet komt dat nog in de toekomst. Heb je geen zin om een eigen creatie te maken en wil je toch iets van de webshop, dat kan natuurlijk ook. Er zijn namelijk verschillende designs op de site te bekijken die je "kant en klaar" kan bestellen.

standaard designs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten