maandag 5 maart 2012

HAKKEN MAAR!

Pumps, Hakschoenen, High Heels, Hakken of Stiletto's iedereen heeft er weer een andere benaming voor maar we bedoelen daar (meestal) allemaal het zelfde mee. Ik heb het over schoenen met een hoge hak waar de gemiddelde vrouw er wel 5 paar in de kast heeft liggen. En veel van die vrouwen die in het bezit zijn van hakschoenen en denken er op te kunnen lopen, kunnen dat meestal niet. (heel erg jammer voor hun en de rest van de wereld.) Ik weet dat het niet mijn ding is en ga dan ook niet mij zelf voor schut zetten terwijl ik met een paar killer heels zou gaan lopen. (dat doe ik wel met een paar sleehakken aan en dan lukt het me ook aardig...) Gelukkig heb ik een lieve zus die wel met een paar hoge stiletto's kan lopen, dus als ik de kans krijg om haar een paar nieuwe aan te smeren probeer ik dat dan ook. (vindt ze helemaal niet erg hoor dan heeft ze ook weer een excuus) Want ook al kan ik er niet op lopen er naar kijken kan ik natuurlijk wel en om nou een paar te kopen om alleen er naar te kijken vind ik toch wel zonden van mijn geld, zo rijk ben ik nou ook weer niet. Dus ik vind het een goede oplossing van mezelf. Maar genoeg gekletst, er zijn een heleboel mooie high heels op deze aardbol en er zijn ook genoeg aparte ontwerpen, deze wil ik graag met jullie delen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten