woensdag 21 maart 2012

FIRST VOGUE!

Terwijl ik mijn mascara op doe hoor ik een doffe knal. Ik ren naar beneden en ik zie niks liggen op de mat. Ow toch wel iets verder dan de mat ligt hij dan de eerste Nederlandse Vogue. Hij was zo enthousiast dat hij een sprongetje richting de huiskamer heeft gemaakt. Ik grijp hem vloer af en scheur het papier er vanaf. (jaja ik maak eerst voor jullie een foto). Daar is die dan de collector's edtion Nederlandse Vogue. De aller eerste en er zullen er (hopelijk) nog veel volgen. Er zit trouwens ook nog een welkoms brief bij!

Gister was ik nog al negatief over de cover, maar de inhoud maakt het voor mij helemaal goed! Genoeg te bekijken leuke interviews en mooie fotoshoots. Het is de moeite waard om hem in huis te halen, ook al is het maar alleen om hem te hebben, want als je later oud en grijs bent kan je je klein kinderen de aller eerste Nederlandse Vogue laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten