dinsdag 7 februari 2012

Met Karl Lagerfeld op de bank

 Voor één keer hoofdredacteur

Vanochtend schrok ik opeens wakker uit mijn winterslaap. Het is vandaag 7 februari, de dag dat de Karl Lagerfeld editie van de Metro krant te krijgen is!! Shit, dacht ik. Ik ben te laat, het einde van de ochtend was al lang in zicht en de metro's zouden natuurlijk al lang op zijn. Ik moest toch nog even naar de stad en misschien kon ik ergens wel een verdwaalde krant vinden. Nadat ik de bus gemist had en de volgende te laat kwam, was ik dan eindelijk bij het station. Nu kon ik eindelijk een klein sprintje naar de krantenhouder maken.( ja een kleine, want het is nog steeds glad. En lang uit gaan op het station stond vandaag niet op mij to do list.) Tot mijn verbazing lag er nog een hele stapel! Waar zijn de fashion babes van 't Gooi? Dit was nog al een deceptie, maar ik heb er eentje en ik kan lekker genieten van de Karl Lagerfeld editie.

 Ik heb hem!

Over de krant zelf.:

Het is een 8 pagina lange/korte "krant", want het "gewone" nieuws staat gewoon voorin, met soms commentaar van Karl. De 8 pagina's achterin zijn helemaal voor hem alleen gebruikt. Met onder andere een interview met Karl zelf en andere mode mensen. Ook heeft hij verschillende illustraties getekend voor de krant. 

made by Karl Lagerfeld

Weken geleden waren er advertenties met daarom op of jij samen wou werken met Karl. Je moest een eigen lookbook samen stellen en meneer zelf zou iemand uit kiezen. De Mexicaanse Romina Gómez heeft gewonnen uit duizenden inzendingen. Zij mocht mee helpen aan de krant. Wat zij precies heeft gedaan is mij niet echt duidelijk. Wel is het natuurlijk super gaaf, dat ze Karl in het echt heeft mogen ontmoeten.

Romina Gómez

Geen opmerkingen:

Een reactie posten