maandag 13 februari 2012

Label 13, het nieuwe kledinglabel van Gigi Ravelli en Marly van der VeldenVanaf vandaag is het zover, het nieuwe kledinglabel van Gigi en Marly is vanaf vandaag online gegaan!
"Het is een heel gaaf nieuw leer/suede merk waar we Nederland weer mee gaan verrassen" kondigen de Kuisemeisjes begin deze maand aan in hun nieuwsbrief. De collectie bestaat uit 15 delen en bestaat voornamelijk uit jassen en leuke accessoires. Ben je benieuwd naar de collectie? Klik hier!

Nog opzoek naar een bijpassende Label 13 tas? Gigi en Marly zijn samen met Tiny Miracles Foundation een project opgestart om met de hand gemaakte beschilderde tassen te laten maken. Tiny Miracles richt zich op een community van 1000 mensen die op straat leeft midden in de rosse buurt van Mumbai, India. De ambitie is om deze hele community binnen 10 jaar van arme klasse naar de midden klasse te liften. Een van de belangrijkste onderdelen van dit project is de, nu meestal werkeloze, moeders werk te bieden zodat ze een eerlijk inkomen kunnen verdienen. De tassen zullen binnenkort te koop zijn en alle winst wordt gedoneerd aan Tiny Miracels.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten