dinsdag 14 februari 2012

GET GLAM! with Coca Cola LightSuper leuk zijn ze, de girly girls van Coca Cola. Ze zijn terug van weg geweest, ik heb het over Eleanor, Bernatte en Irene. Samen met het cosmetica merk Benefit zijn er 3 verschillende Coca Cola light blikjes ontworpen. Welke past het beste bij jou?

De Romantische
Ben je een romantische meid die van zacht en stralend uiterlijk houdt. Dan past het blikje van Bernadette het beste bij jou. Het combineren van een modern en vrouwelijk bloemetjes motief combineer jij met een roze gloss op je lippen. Je houdt van een romantische subtiele look net zoals dit blikje uitstraalt.
De Fashionista
Je houdt van stijlvol en je zit vol zelfvertrouwen. Klassieke mode items vind je leuk en stijl je graag af met rode lippen en eyeliner. Franse modehuizen geven jou inspiratie en je maakt graag indruk op andere. Het blikje van Eleanor is een perfecte eyecatcher voor jou.

De Rockchick
Opvallen is iets wat je graag doet net zoals Irene. Je houdt van leer, studs en uitdagende prints gecombineerd met felle lippen en smokey eyes. Je weet wat je wilt net zoals dit stoere blikje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten