woensdag 15 februari 2012

Addy van den Krommenacker ontwerpt voor Steps

De Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker heeft tijden een Valentijns lunch een aantal jurken geshowd die hij speciaal voor modeketen Steps heeft gecreĆ«erd. De jurken zullen zo’n  €120,- kosten en zijn vanaf 30 maart in meer dan honderden Steps winkels verkrijgbaar.
De reden dat Addy een eenmalige collectie voor Steps heeft ontworpen is om zo zijn mode meer toegankelijker te maken voor de consument. Dit als dank omdat hij de laatste tijd zoveel positieve reacties heeft gekregen.

De collectie bestaat uit zwierige lange jurken en korte cocktailjurkjes met aangesloten lijfje. Het zijn herkenbare vrouwelijke ontwerpen. De collectie bestaat uit drie verschillende kleurthema's. Nude is het eerste thema en is geshowd op Valentijnsdag. 28 februari zal het volgende kleurthema worden onthuld. Elk thema heeft een eigen start verkoopmoment: vrijdag 30 maart, vrijdag 6 april en vrijdag 13 april. De jurken op de foto zijn vanaf 13 april 2012 verkrijgbaar in geselecteerde Steps winkels in Nederland en Belgiƫ.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten